Miriuță după victoria cu Dinamo: Eu vreau să rămân la CFR, dar șefii hotărăsc dacă mă țin


CFR Cluj a izbutit o victorie clară la Dinamo acasă, partidă încheiată cu scorul de 3-0 pentru clujeni, iar tehnicianul Vasile Miriuță este foarte mulțumit de prestanța echipei.

Deși formația clujeană a reușit să învingă în Ștefan cel Mare, Miriuță nu e sigur de viitorul său pe banca tehnică a CFR-ului.

"Eu îmi doresc foarte mult să rămân, mai am contract până în 2015. Domnul Paszkany și domnul Mureșan m-au asigurat că au încredere în mine,dar dânșii vor decide dacă mă vor ține și în continuare", a spus Vasile Miriuță la Digi Sport.

Antrenorul a avut numai cuvinte de laudă despre jucătorii săi, cu care, spune el, a format o legătură de ”respect reciproc”.

"I-am lăudat și săptămâna trecută. Am avut niște probleme la început cu unii dintre ei, după ce i-am cunoscut mai bine și ei pe mine, s-a format un respect reciproc, au înțeles ce doresc eu. Am găsit aici jucători cu personalitate, nu mi-a fost ușor. Astăzi au demonstrat că sunt jucători profesioniști, în ciuda greutăților pe care le avem. Astăzi și-au făcut treaba foarte bine. Și cu Petrolul am făcut o repriză excelentă, prima repriză. Dar e unul dintre meciurile reușite pe care le-am făcut împreună cu toții. Dacă lucrurile erau pe făgașul cel bun, astăzi aveam 8-9 puncte mai mult. Îmbucurător este că acești jucători tineri, cum e Negruț, au intrat foarte bine. Se poate face o echipă frumoasă, îi aștept pe șefii mei să văd ce hotăresc dânșii. Poate 3-0 a fost un scor prea mare, au avut și ei ocazii. Prima repriză n-am făcut o repriză strălucită, dar am stat bine, am ieșit bine pe contraatac. Ei s-au mobilizat singuri, un meci cu Dinamo e altceva. Le-am spus să fie cei mai buni prieteni în astea 90 de minute, să se ajute, să nu se certe, să fie disciplinați", a punctat Miriuță.

Comentarii Facebook