Sambata 24 Septembrie

Mirel Rădoi, depistat pozitiv cu COVID-19 înaintea startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022


Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma testului efectuat luni la Casa Fotbalului, a anunțat marți Federația Română de Fotbal.

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

În acest condiții, conferința de presă programată să se desfășoare miercuri, 17 martie, la Casa Fotbalului, cu prilejul startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, nu va mai avea loc.

Selecționerul va efectua teste suplimentare în următoarele zile pentru clarificarea situației.

Echipa națională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: 

-România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45)

-România - Germania (28 martie, ora 21:45)

-România - Armenia (31 martie, ora 19:00)

România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.


Comentarii Facebook