Mircea Lucescu le ia apărarea condamnaților din Dosarul Transferurilor: ”A fost judecat de doua femei care habar n-au de fotbal!"



Mircea Lucescu le ia apărarea celor opt oameni din fotbalul românesc condamnați la închisoare în cazul Dosarul Transferurilor.

"Sentintele in Dosarul Transferurilor au avut o imagine total negativa in strainatate. Ce m-a surprins pe mine este ca s-au luat niste decizii pe un cod penal actual, iar greselile care s-au facut s-au facut foarte demult, atunci cand se puteau face o multime de greseli in Romania, pentru ca nu intamplator in acea perioada au aparut foarte multi oameni cu foarte multi bani, in politica, in mediul social...", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Tehnicianul suține că una dintre marile probleme a fost faptul că dosarul a fost judecat de ”doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul”, precizând că acestea au decis mărirea pedepselor ”ca o chestie de prestigiu”.

"Cred ca asta a fost o foarte mare greseala si faptul ca ei au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul... Cred ca mai umani au fost in aceasta situatie procurorii care au cerut o pedeapsa mai mica. Femeile au incercat sa mareasca aceasta, sigur, ca o chestie de prestigiu profesional pentru ele. Privarea de libertatea este lucrul cel mai scump din lume.", a mai declarat Mircea Lucescu.

Comentarii Facebook