Mircea Cristescu: Finantatorul CSU Asesoft Ploiesti nu a fost diplomat si staff -ul tehnic agresiv. Nu stiu sa piarda


Mircea Cristescu, presedintele executive al echipei U Mobitelco, a declarat la finalul meciului castigat in fata celor de la CSU Asesoft Ploiesti ca regreta lipsa de diplomatie a conducerii echipei oaspete, care a aratat ca nu stie sa piarda.

"Este regretabila lipsa de diplomatie a sponsorului echipei adverse, care a intrat in discutii inutile cu suporterii nostri, dar si agresivitatea stuff-ului tehnic de la Ploiesti, care n-a stiut sa-si controleze nervii dupa infrangere. Au incitat fanii nostri, dar fortele de ordine au stapanit lucrurile”, a spus Cristescu, pe site -ul echipei U Mobitelco.

Presedintele executive al clubului U Mobitelco a mai adagat ca e treaba Jandarmeriei sa ia masuri impotriva celor care au produs incidentele, “noi ne pricepem la baschet”.

 

Presedintele clubului U Mobitelco, Valentin Nica, a afirmat si el pe site -ul oficial al echipei ca mitul invincibilitatii echipei din Ploiesti a apus. "Istoria ne-a aratat in aceasta seara ca mitul conform caruia Ploiestiul e invincibila e de domeniul trecutului. A fost un meci frumos, cu joc bun, dar in fata unei echipe extrem de provocatoare. Am facut transferuri, tocmai pentru a ne lupta pentru titlu si sper ca acest lucru se va intampla. Efortul financiar nu e deloc de neglijat", a completat Nica.

 

Antrenorul clujenilor, Marcel Tenter, a vorbit numai despre partida si a vrut sa felicite publicul clujean, care a fost la inaltime. "Vreau sa felicit publicul in special, pentru ca ne-au dus spre victorie! Mai ales in ultimele secunde, cand pur si simplu abia mai stateam in picioare, nu mai aveam solutii pe banca. Thomson inca nu este integrat, nu stie schemele, dar este un jucator cu experienta care sigur ne va ajuta. Toti baietii au luptat, mai ales ca Lawrence nu a putut sa ne ajute mai mult, desi ar fi vrut", a incheiat Tenter.

Comentarii Facebook