Mihai Teja încă are frică de retrogradare: ”Mai avem 4-5 meciuri grele”


Universitatea Cluj s-a mai îndepărtat puțin de retrogradare în urma victoriei împotriva echipei FC Vaslui, din partida de sâmbătă seara, încheiată cu scorul de 1-0, însă tehnicianul Mihai Teja nu vrea să lase victoriile să i se urce la cap și încă este precaut.

"Nu am scăpat de retrogradare încă, mai avem meciuri grele. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători extraordinari, o echipă mare dintre primele 4-5, care s-a bătut tot timpul pentru Europa League.

Am făcut o primă repriză bună, în a doua am coborât liniile și am fost dominați, am trăit periculos, trebuia să ținem de minge. Am făcut față presiunii și totul e bine când se termină cu bine", a spus Mihai Teja la Digi Sort.

Antrenorul clujenilor speră că echipa va reprimi și punctul pierdut la ”masa verde”, precizând că nu este corect ca ”fotbalul să fie pe la comisii”.

"Eu cred că o să se rezolve până la urmă, cred că avocații și juriștii știu cel mai bine regulamentul. Chiar nu am nicio idee despre acest caz, ne interesează în plan sportiv să câștigăm punctele pe teren și să ne salvăm de la retrogradare cu aceste puncte. Nu mi se pare corect ca fotbalul să se decidă la comisii. Încercăm să mai luăm puncte, să facem pași și mai mari pentru a ne îndeplini obiectivul", a concluzionat Mihai Teja.

Comentarii Facebook