Mihai Stoica, făcut ”praf” de una dintre fostele glorii ale Stelei: "El e smecherul smecherilor!"


Managerul echipei Steaua a fost atacat dur de către fosta glorie a roș-albaștrilor din anii '80, Ilie Bărbulescu, care îi contestă acestuia meritele pe care și le-a asumat la echipă.


Bărbulescu a câştigat, cu Steaua, Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europei în 1987.

"Cine este acest terchea-berchea care vorbeste despre cei care au castigat Cupa Campionilor si Supercupa? A luat el vreun trofeu european si eu nu stiu? Pai, se compara el cu Ioan Alecsandrescu (n.r. - fostul presedinte al Stelei din anii '80)? Nici macar la degetul mic al lui Valentin Ceausescu nu are cum sa ajunga! Oameni de caracter, nu ca el. El este un virus la Steaua, sa isi vada de viata lui. Ce a realizat Steaua '86-'87, el nu va reusi niciodata, este doar un trubadur pe acolo. Daca nu-l lua Marius Stan pe langa el la Galati, cine stie pe unde ajungea. Caracterizarea pe care i-a facut-o Victor Piturca domnului care se crede atotstiutor este adevarata. Cand a venit prima data la Steaua, statea inchis intr-o camera si nu vorbea cu nimeni, iar Piturca il tinea de mila acolo. Nici nu stia sa umble pe laptop, l-a invatat cineva de la club. Daca a fost un inginer asa bun, de ce nu s-a angajat la Combinatul Siderurgic din Galati? Ca doar e inginer de meserie, sa se duca la tabla, acolo!", a declarat Ilie Barbulescu pentru Ring.

Bărbulescu a contestat și calitatile de scouter ale lui Mihai Stoica: "Se lauda ca a adus el jucatori la Steaua? Pai, pe cine, pe Elton, care era breloc de masina, este cea mai mare descoperire a MM-ului facuta impotriva vointei lui Gigi Becali. De pe tot globul pamantesc, l-a gasit el pe Elton si l-a luat pe suma aia de peste 1,5 milioane de euro. Unde mai joaca acum descoperirea lui? Pe Chiriches, la Steaua l-a adus Victor Becali, nu el. Mihai Stoica ar trebui sa ne explice unde l-a gasit el pe 'tabachera' aia, de zicea ca-i mare fotbalist. Ce mai, frate, el e smecherul smecherilor!".

Comentarii Facebook