Sambata 26 Octombrie

Mesaj emoționant al lui Cristi Manea la plecarea de la CFR Cluj: ”Clujul a devenit casa mea adevărată/ Aici au venit pe lume fetițele mele”- VIDEO


Mesajul emoționant al lui Cristi Manea la plecarea de la CFR Cluj

Cristi Manea, unul dintre cei mai iubiți și respectați jucători ai CFR Cluj, a transmis un mesaj profund și emoționant suporterilor echipei, la plecarea sa după șapte ani de colaborare. Într-un gest plin de sinceritate și recunoștință, Manea a împărtășit următoarele cuvinte:

"Salutare prieteni CFR-iști! Vreau să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru tot ce am trăit alături de voi în acești șapte ani minunați. A fost o adevărată onoare și un privilegiu pentru mine să îmbrac tricoul acestei echipe, să lupt alături de voi pe teren și să câștigăm 5 campionate și două Supercupe.

Clujul a devenit casa mea adevărată pentru că aici am jucat 230 de meciuri și tot aici au venit pe lume fetițele mele. Au fost ani plini de emoții, care cu siguranță sunt niște amintiri care vor rămâne în inima mea. Vreau să vă urez mult succes în competițiile viitoare și sunt sigur că veți continua să faceți performanță și să bucurați inimile CFR-iștilor."

Aceste cuvinte au rezonat profund în inimile suporterilor, care au simțit întotdeauna pasiunea și dedicarea lui Manea pentru echipă. În cei șapte ani alături de CFR Cluj, Manea a fost un pilon al succesului, contribuind esențial la câștigarea a cinci titluri de campioană și două Supercupe ale României. Cu 230 de meciuri disputate în tricoul vișiniu, Manea nu doar că a demonstrat abilități remarcabile pe teren, dar a și construit legături profunde și durabile cu comunitatea clujeană. 

Pentru Manea, Clujul nu a fost doar un loc de muncă, ci a devenit adevărata lui casă. Aici și-a format familia, aici și-au deschis ochii asupra lumii fetițele sale. Aceste amintiri, pline de emoție și semnificație, vor rămâne pentru totdeauna gravate în inima sa.

Plecarea lui Cristi Manea marchează sfârșitul unei ere glorioase pentru el la CFR Cluj.

Comentarii Facebook