Marius Șumudică promite să se schimbe după ce a semnat cu CFR Cluj. Motivul care îl face să-și modifice comportamentul


Marius Șumudică este noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Acesta a făcut public, fără să vrea, o prevedere foarte importantă din contract! Noul antrenor revine după patru ani în Liga 1 și promite că vom vedea un alt Șumudică pe banca tehnică a CFR-ului, unul mult mai calm, care nu se va mai enerva. Spune, totuși, că nu trebuie să ne așteptăm să stea ca o statuie, deoarece trăiește meciul.

Marius Șumudică promite să se schimbe, pe banca tehnică a CFR Cluj

Așadar Marius Șumudică a revenit în Liga 1, unde o va antrena pe campioana CFR Cluj, pentru un salariu destul de mare. Acesta promite că va avea un comportament mult mai adecvat, pentru a evita eliminarea de către arbitri, cum s-a întâmplat până acum de multe ori, mai ales în Turcia.

Fără să vrea, Marius Șumudică pare să fi spus că una dintre cerințele clubului a fost revizuirea comportamentului său vulcanic, care de altfel i-ar putea aduce penalizări la contract, după cum a lăsat să se înțeleagă noul antrenor al echipei din Gruia. 

O să vedeți un alt Șumudică, din punct de vedere al imaginii, al comportamentului. O să vedeți un antrenor mai așezat, fără discuții cu arbitrii care mi-ar aduce suspendări. La ce condiții am, trebuie să fii nebun să faci niște lucruri care îți pătează imaginea.

„La ce condiții am, trebuie să fii nebun să faci lucruri care îți pătează imaginea”

Am ajuns la unul dintre marile cluburi. Înseamnă ceva pentru mine și ca expunere, trebuie să fiu acolo, să fiu pe bancă, nu trebuie să mai fac nicio greșeală care să permită arbitrilor să mă elimine. Nu veți vedea o statuie, eu trăiesc jocul, dar voi face totul în limita regulamentelor. Sper ca și arbitrii să înțeleagă”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Marius Șumudică a spus și cine ar putea să-i ridice probleme în sezonul viitor, în Liga 1. 

E clar că FCSB, Craiova lui Rotaru, Sepsi vor fi echipe puternice în sezonul viitor. Craiova lui Mititelu va fi greu să pună probleme la campionat, pentru că e timpul scurt. Universitatea Craiova e o echipă de luat în calcul, Sepsi e o echipă periculoasă. Sunt echipe de calibrul CFR-ului”, a transmis Marius Șumudică.

Se știe că Marius Șumudică iubește echipa Rapid, care tocmai a promovat în Liga 1. Antrenorul își va întâlni și favorita, în sezonul viitor, dar spune că va fi un adevărat profesionist și va vedea interesele clubului pe care îl antrenează. 

Când voi întâlni Rapidul… Respectul meu ei îl vor avea toată viața, dar asta este, sunt profesionist. Capul meu și tot ce înseamnă profesionalismul le pun în slujba CFR-ului”, a recunoscut Marius Șumudică.


Comentarii Facebook