Marius Șumudică, criticat dur de fostul antrenor al CFR Cluj. Vasile Miriuță: Eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului


Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj, a lansat un atac dur la adresa lui Marius Șumudică după cel mai recent meci al campioanei României. Acesta critică modalitatea în care a jucat echipa dar și cearta dintre antrenor și jucători.

Marius Șumudică, criticat dur de fostul antrenor al CFR Cluj

Vasile Miriuță, în vârstă de 52 de ani, spune că ar fi să semneze că Marius Șumudică „nu se pliază pe stilul CFR-ului”. Fostul antrenor punctează că știe ce poate CFR Cluj, după ce a antrenat doi acolo.

Amintim că CFR Cluj este la un pas de eliminarea din play-off-ul Europa League după înfrângerea de la Belgrad din manșa tur a duelului cu Steaua Roșie, scor 0-4.

Declarația lui Vasile Miriuță

Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului.

Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a declarat Vasile Miriuță, la TV LookSport.

Conflictele dintre jucătorii de la CFR și Marius Șumudică

De asemenea, acesta a vorbit și despre conflictele dintre jucătorii de la CFR și Marius Șumudică.

Cum mai dai ochii cu Deac, Camora, Arlauskis… jucători care au câștigat trofee cu CFR. La fel și cu Chipciu, de l-a dat afară și după l-a rechemat. Nu faci așa ceva, că el a dat gol în Bosnia și te-a calificat, că altfel erai eliminat și de-acolo”, a mai spus fostul antrenor.


Comentarii Facebook