Marian Pana: "Vom invinge Astra. Suntem favoriti valoric!"


Marian Pana, tehnicianul U Cluj, a declarat astazi ca echipa are nevoie de o victorie cu Astra Ploiesti. Antrenorul este foarte sigur de o victorie, cu toate ca in ultimele doua meciuri a obtinut numai egaluri.

"Meciul cu Astra e foarte important, poate cel mai important meci, avem nevoie de victorie si sunt convins ca vom obtine cele trei puncte. Astra e o echipa care alearga mult, e omogena, pune probleme, am urmarit meciul lor din Cupa cu Rapidul si am vazut asta. Astra e o echipa echilibrata, e greu sa ii bati dar noi ii vom bate! Suntem favoriti clar din punct de vedere valoric. Sunt convins ca in timp U Cluj va arata foarte bine", a declarat Marian Pana.

Tehnicianul crede ca U Cluj se va impune si va avea un avantaj ca au fost odihniti mai multi titulari in meciul din Cupa de la Brasov.

"E posibil sa fie un avantaj pentru noi ca au jucat 120 de minute cu Rapidul, totusi tine de noi sa-i invingem. Nu mi-e frica de Astra, nu ma tem de nici o echipa din campionat. Vom da totul ca sa invingem Astra! La Brasov am dominat partida, dar am luat un gol de doi lei ca si la Timisoara, pe inceput de meci. La Timisoara s-a vazut o concentrare buna, cu Brasov am avut posesie de peste 60%, dar nu am stiut valorifica omul in plus", a mai spus Pana.

U Cluj va intalni Astra Ploiesti luni, 1 noiembrie, de la ora 15.00, la Alba Iulia.

Comentarii Facebook