Marian Pana: "Avem puterea sa castigam toate meciurile de pe teren propriu"

Tehnicianul Universitatii Cluj crede ca echipa poata castiga toate meciurile de acasa pana la sfarsitul turului. U mai disputa pe teren propriu meciurile cu Victoria Branesti, Astra, Pandurii, FCM Targu-Mures si FC Brasov.

 

"Din punctul meu de vedere, avem puterea sa castigam toate meciurile de acasa si acesta este obiectivul nostru principal", a declarat Marian Pana intr-un interviu acordat site-ului oficial al echipei, universitateacluj.ro. El este convins ca echipa va invinge in urmatorul meci, cel cu Victoria Branesti.

 

Despre amicalul pierdut de U in fata lui Ariesul Turda, Marian Pana spune ca echipa a evoluat sub asteptari, la fel ca in meciul cu Universitatea Craiova. "Este o relaxare a jucatorilor dupa rezultatele bune de pana acum si sper sa-i aduc cu picioarele pe pamant, sa inteleaga si ei ca putem castiga puncte numai prin modestie si prin multa munca. Trebuie sa ne schimbam atitudinea si sa fim la fel cum am fost in meciurile pe care le-am castigat", a mai spus antrenorul Universitatii.

Comentarii Facebook