Marian Pana, antrenorul U Cluj: "Trebuie sa speculam problemele de la Urziceni"


Antrenorul de la U Cluj, Marian Pana, a declarat ca trebuie speculate problemele de la Unirea Urziceni. Jocul cu FC Vaslui a fost unul bun, crede antrenorul de la Universitatea Cluj, si daca va fi repetat va aduce 3 punte.

"Urmeaza un meci dificil pentru noi. Am discutat cu baietii, trebuie sa profitam, sa speculam problemele existente la Urziceni. Daca pornim de la nivelul jocului cu Vasluiul vom putea specula acest moment. E greu sa joci foarte ofensiv cu Unirea Urziceni, dar vom incerca sa inscriem. Cu Vasluiul jucatorii au alergat mult, si-au dorit mult victoria, imi doresc acelasi lucru de la ei si sambata", a declarat Marian Pana.

Tehnicianul sustine ca jucatorii se pregatesc foarte bine si vor reusi sa il readuca pe Florian Walter pe stadion.

"Ne pregatim acum de meciul cu Unirea. Jucatorii raspund bine la antrenamente, nu sunt probleme de comunicare. Nu e o problema ca momentan nu am secund, desi cineva trebuie adus in locul lui Zotinca. Nu am discutat cu domnul Walter, cred ca va veni la meciuri, ne dorim sa fie alaturi de noi. Nu imi pare rau ca am venit la Universitatea Cluj, cat timp voi fi aici voi incerca sa-mi fac treaba cat mai bine", a mai spus Pana.

Antrenorul a anuntat ca nu va face mari schimbari in echipa fata de 11 din meciul cu FC Vaslui.

"Nu voi face schimbari mari fata de meciul cu Vasluiul. Nu e destul ca suntem pe drumul cel bun, avem nevoie de victorii, de puncte. Mendy s-ar putea sa joace cu Unirea, sunt doar ceva probleme cu Helder Castro, nimic special. Vasile Gheorghe a ajutat mult echipa cu Vasluiul, cred ca in doua etape va fi la 100% din potential. Pe Machado ma bazez mereu, s-a vazut si cu Vasluiul cand a intrat cum jocul nostru s-a schimbat in bine. Pentru mine Machado e un titular, insa depinde de partida si de inspiratia mea daca incep sau nu cu el. Avem multi jucatori care merita sa fie titulari, mi-e greu si mie cand ii las in tribuna pe unii, sper ca saptamana viitoare sa redirectionam cativa jucatori spre alte echipe sub forma de imprumut", a mai spu Marian Pana.

Comentarii Facebook