Mandorlini ramane la CFR Cluj. "Jucatorii au tacut ca porcul in cucuruz", sustine Paszkany


Omul cu banii de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anuntat ca Mandorlini nu va pleca de la echipa pentru ca un nou antrenor nu va face decat sa profite de situatie proasta de la club si sa vina cu scuze.

"Mandorlini ramane, punct! Daca-l schimb cu unul nou, acela va avea un alibi. Nu-mi va garanta nimic, o sa se vaite ca lotul e slab, ca echipa e nepregatita. Deci, cine a bagat echipa in situatia asta, acela sa o scoata. De la jucatori la antrenor", a declarat Paszkany, intr-un interviu pentru prosport.ro.

Patronul echipei sustine ca jucatorii s-au plans ca sunt obositi, dar ii acuza ca au facut-o abia acum, cand e prea tarziu.

"Daca ceva nu mergea bine in pregatire, trebuiau sa spuna din timp, nu sa taca exact ca porcul in cucuruz. Au tacut si s-au plans poate doar in soapta! Sa-si revina, ca doar sunt aceiasi care au cucerit tot sezonul trecut", a mai spus Paszkany.

CFR Cluj a suferit o umilinta usturatoare in meciul cu Sportul Studentesc, pierzand cu scorul de 3-0. Echipa nu a jucat nimic si suporterii s-au prezentat luni seara la antrenamentul echipei condus de Andrea Mandorlini pentru a-i cere socoteala.

Comentarii Facebook