Sambata 26 Octombrie

Mamadou Thiam, așteptat să revină în România, U Cluj l-a inclus în planurile sale într-o campanie spectaculoasă de achiziții


În mercato estival, U Cluj vrea să producă transferuri spectaculoase la echipă. Universitatea a reluat discuțiile cu Mamadou Thiam, 29 de ani, în condițiile în care are o listă impresionantă cu atacanți din Portugalia, Franța, Serbia, Croația și Superliga română.

Pe lângă Jovan Markovic, 23 de ani, de care Gazeta Sporturilor a scris că sunt discuții de a-l aduce, fie și ca transfer temporar, de la Universitatea Craiova, U Cluj a reluat convorbirile pentru readucerea lui Mamadou Thiam, 29 de ani. Un vârf care a dat randament pe malul Someșului, tot în tricoul alb-negrilor.

Totuși, vara trecută, senegalezul cu pașaport francez a căutat un contract mai avantajos financiar și a plecat în Emirate, la Al Arabi. Care a plătit clauza de 500.000 de euro, ceea ce Gigi Becali n-a dorit!

Patronul FCSB a plătit deunăzi clauza de 300.000 de euro pentru Daniel Popa, tot de la U Cluj, dar vara trecută l-a dorit pe Thiam, însă n-a mers până la capăt cu demersul său.

Cei de la U Cluj vor să rezolve cel puțin 80 la sută din lotul lui Neluțu Sabău până la reunirea din 17 iunie.

Comentarii Facebook