Lucian Bute nu are voie sa faca sex!



Lucian Bute, campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va intra de maine intr-un program foarte strict de pregatire pentru lupta cu britanicul Carl Froch, programata pe 26 mai, la Nottingham.


Lucian Bute isi va apara pentru a zecea oara titlul mondial, iar pentru a-l pastra este nevoit sa faca sacrificii imense, scrie National. Astfel, pugilistul roman va petrece mai bine de sase saptamani in SUA, la Miami - Florida , iar antrenorul Stephan Larouche l-a anuntat deja ca, daca vrea sa se puna la punct cu pregatirea fizica, trebuie sa renunte la sex pana dupa meciul cu Froch, enational.ro


La Miami, Bute va avea cate doua antrenamente intense pe zi. In momentele de relaxare, Bute nu va sta cu iubita sa, Elena Aprozeanu, ci va avea la dispozitie mai multe reprize de pescuit.


La inceputul lunii mai, Bute va reveni pentru o saptamana in Canada, iar din 14 mai va fi in Anglia, pentru ultimele pregatiri dinaintea partidei cu Froch. Bute va petrece perioada 14-20 mai la Londra si abia din 21 mai se va muta la Nottingham, unde va avea loc lupta cu Froch.

Comentarii Facebook