Lucas Masoero, impresionat de Cluj, atmosfera e la nivelul meciurilor din Argentina: „Când jucăm acasă e ca și cum am avea un jucător în plus pe teren”


Argentinianul Lucas Masoero a ajuns la Universitatea Cluj pe 5 septembrie de la FC Pari Nizhniy Novgorod din Rusia și a devenit rapid un om de bază în echipa lui Neluțu Sabău. Cu fundașul argentinian în teren, „studenții” au obținut două victorii și două egaluri în campionat, dar și un succes în Cupa României.

Lucas Masoero spune că se simte extraordinar la echipa clujeană, a găsit aici „oameni foarte buni”, dar a fost impresionat și de fanii Universității Cluj, fani cu spiritul înflăcărat, similari celor din America de Sud, cunoscută drept regina fotbalului.

„Mă simt extraordinar. Acesta ar fi cuvântul perfect pentru a descrie cum mă simt aici. Am găsit niște oameni foarte buni. Jucătorii și staff-ul sunt foarte profesioniști. Jucătorii m-au inclus foarte rapid în grup și mă simt unul dintre ei chiar din prima zi. În ultimele minute am avut prestații foarte bune. Ne cunoaștem potențialul și știm unde vrem să fim la finalul sezonului. Antrenorii lucrează fiecare aspect al jocului și simțim de la o zi la alta că progresăm”, a relatat Lucas pentru fucluj.ro.

Întrebat dacă atmosfera de pe Cluj Arena se compară cu cea din Argentina, Masoero a răspuns fără ezitare: „Da, am găsit niște suporteri minunați aici. Când jucăm acasă tot timpul avem un plus de partea noastră cu asemenea suporteri. E ca și cum am avea un jucător în plus pe teren. Ne simțim incredibil și sunt fericit că în ultimele meciuri le-am oferit rezultatele pe care le merită”, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook