Lovitură grea pentru Becali. Ar putea pierde Steaua



Omul de afaceri Gigi Becali ar putea pierde dreptul de a folosi numele Steaua București, marcă înregistrată în anul 2004, aceasta expirând în 2014. Clubul Sportiv al Armatei Steaua București deja cererea de înregistrare la OSIM încă de la sfârșitul anului trecut.

Clubul armatei doreşte să înregistreze şi marca "Fotbal Club Steaua Bucureşti Citius Altius Fortius".

În teorie, oficialii FC Steaua București au prioritate în cazul în care cer prelungirea mărcii la OSIM, însă șeful CSA, George Boroi, susţine că Becali ar putea pierde atât denumirea, cât şi sigla, deoarece conducătorii echipei de fotbal trebuie să îndeplinească anumite cerinţe.

"Aşteptăm şi suntem curioşi cum vor înregistra cei de la clubul de fotbal marca Steaua la OSIM. Ei folosesc vechea siglă, dar i-au adăugat două steluţe deasupra, care simbolizează câştigarea a peste 20 de titluri. Ea aparţine Armatei. Nu ţine modificarea asta, nu ne pot păcăli. Dacă vor să le utilizeze, să se pună cu noi la masa discuţiilor. Dar ei nu vor! Aşa că să schimbe denumirea şi emblema. Dacă le vor înregistra pe aceleaşi, îi vom da în judecată şi vor pierde”, a declarat Boroi pentru Fanatik.

Comentarii Facebook