Kelly Pavlik este adversarul pe masura lui Bute, crede "Biblia Boxului"!


Jurnalistii de la Revista "The Ring", supranumita si "Biblia Boxului" sustin ca un meci intre Kelly Pavlik si Lucian Bute ar arata cine este cel mai bun la categoria supermijlocie.

Americanii au fgost impresionati de victoria lui Lucian Bute, dar sustin ca un meci cu Pavlik ar arata adevarata valoare a boxerului roman.

Publicatia "The Ring" il considera pe Bute drept cel mai constant pugilist din ultimii ani, dar precizeaza si ca adversarii intalniti au fost mai slabi.

"Bute, care a ajuns la 29 de victorii (n.red. 24 prin KO), nu a mai fost pus in dificultate de la momentul in care a ramas fara benzina si aproape a pierdut in prima lupta cu Librado Andrade, in 2008. De atunci, el i-a pus la punct pe toti cei sase adversari care au urmat, printre care si Andrade, in 2009, iar in weekend l-a facut KO pe neinvinsul Jean-Paul Mendy, in tara sa natala, Romania", a scris Michael Rosenthal, co-editor la "The Ring".

"Bute este unul dintre cei mai buni pugilisti din lume, insa asteptam sa se lupte cu un adversar de nivelul lui. Daca Pavlik il va invinge pe Darryl Cunningham in 6 august, vom avea parte de un astfel de meci. Eu il vad favorit pe Bute, insa Pavlik poate sa il trimita in Iad. Fostul campion de la mijlocie ar trebui sa reprezinte cel mai greu test de pana acum pentru roman. Vom afla multe despre Bute in acea seara", se mai arata in articolul publicat de "The Ring".

Kelly Pavlik a fost invins, dar niciodata prin KO. La 29 de ani, americanul a fost campion mondial la categoria mijlocie in versiunile WBC si WBO, dar si-a pierdut titlurile in aprilie 2010, invins fiind de argentinianul Sergio Gabriel Martinez.

 

Vezi si...

Lucian Bute l-a facut KO pe Mendy si si-a pastrat centura mondiala IBF - VIDEO

Comentarii Facebook