Kelemen Hunor, președintele UDMR, atacă galeria U Cluj: ”Este jalnic! Nu se poate așa ceva!”


Kelemen Hunor i-a atacat pe suporterii U Cluj, care au făcut scandări xenofobe la meciul cu Sepsi, dar a tăcut în mai 2022, când suporterii Sepsi s-au întors cu spatele la finala Cupei României, când a fost intonat imnul României. 

Președintele UDMR l-a felicitat pe arbitrul Sebastian Colțescu, care a oprit meciul U Cluj - Sepsi, de luni, 22 august, din cauza bannerelor și a scandărilor xenofobe.

Sunt la curent cu ceea ce s-a întâmplat! Este jalnic! Nu se poate așa ceva! Sincere felicitări lui Sebastian Colțescu pentru decizia de a întrerupe meciul”, a spus Kelemen Hunor, pentru ProSport.

4 iunie 1920. 4 august 1919. Ținutul Secuiesc nu există”, ”Cum visul Ungariei Mari și al Ținutului Secuiesc trebuie spulberat din fașă / Așa și echipele hortyste Sepsi, Ciuc și Odorhei eliminate de pe-a fotbalului hartă”, ”Investițiile guvernului maghiar în sportul românesc sunt lipsite de interese ascunse… acestea fiind evidente!”, sunt mesajele afișate de suporterii echipei clujene.

Kelemen Hunor a tăcut în luna mai 2022, la finala Cupei României, unde câțiva fani ai echipei Sepsi s-au întors cu spatele, la intonarea imnului României, iar apoi au scandat ”Ungaria, Ungaria!”.

Comentarii Facebook