Judoka de la U Cluj implicata intr-un accident de masina, va reveni la recuperare


Judoka Mara Angela de la U Cluj, care a fost implicata intr-un accident rutier in luna noimebrie a anului trecut, va reveni la Cluj pentru recuperare.

"Ma simt mult mai bine pe zi ce trece si progresez tot mai mult. Merg la bazin si fac recuperare la picior, sa vad cand incep si cu spatele. Nici nu ma gandesc sa ma las de judo si sper ca la sfarsitul anului sa revin la forma pe care am avut-o inainte e operatie si accident", a spus Mara Angela, potrivit site-ului oficial al clubului.

Mara Angela a fost diagnosticata in urma accidentului  cu politraumatisme, o fisura la vertebra L5, fractura de bazin, traumatism abdominal si contuzie renala stanga. Ea a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i-a fost scoasa splina.

"Ne bucuram ca nu am pierdut-o, asta datorita ambitiei, seriozitatii si perseverentei. Noi intotdeauna am sustinut-o si suntem siguri ca vom mai auzi de ea cu rezultate bune", a declarat antrenoarea Geanina Andreica.

Judoka se afla in masina cu tatal ei si inca doua persoane si mergeau de la Cluj la Pitesti. Cand se aflau in Sebes masina a derapat, s-a agatat de un TIR, care a dus la intrarea pe contrasens de unde a venit un BMW.

Comentarii Facebook