Jucătorii lui Dan Petrescu au mers direct la petrecere, după calificarea în Europa - FOTO


Jucătorii exponențiali ai lui Dan Petrescu au mers direct la petrecere, după ce CFR Cluj s-a calificat în Conference League, joi seara, în duelul dificil cu cei de la Maribor. 

Primul a ajuns la petrecere Andrei Burcă, iar apoi au descins Mario Camora și Cristi Manea, ultimii însoțiți de soții sau iubite. Irina Deaconescu, jumătatea lui Manea, a făcut senzație încă de la început, fiind privită de toată lumea de la terasa de pe Bulevardul Eroilor. Acolo, Burcă a mai petrecut la victorie și în trecut, astfel că probabil el a răspândit vestea în vestiarul CFR Cluj, despre petrecerile care țin pâmă dimineața, cu fete frumoase și muzică bună de la Skippers. 

Irina Deaconescu a și postat o fotografie e Instagram, semn că s-a distrat foarte bine, mai ales că acum la CFR Cluj vor curge banii din grupele europene. Dacă elevii lui Dan Petrescu vor juca bine, la victorie vor încasa 500.000 de euro pe meci. 

Irina a venit cu părul împletit și o ținută lejeră, iar Cristi Manea era numai un zâmbet, fiind așteptat de Camora și soția acestuia Mimi.

301153964_2947666012195538_8233378277803086804_n.jpg

Participarea la petrecerea de la Cluj a fost și o descătușare, mai ales că tensiunile financiare sunt mari la CFR Cluj. Ciprian Deac a fost sincer, după meciul cu Maribor, și a spus tot.

Nu cred că are rost să ne ascundem, era vitala această calificare pentru că sunt nişte bani frumoşi. Mai sunt încă şase meciuri în care putem obţine alţi bani. Acest club este foarte mare, suntem mulţi jucători cu salarii mari şi e nevoie şi de banii din cupele europene. Avem un patron care a făcut chiar tot posibilul să fim fericiţi, să avem cele mai mari salarii din România, cele mai bune condiţii şi ne bucurăm în primul rând că este sănătos şi îi dedicăm această calificare. Pentru că ştim cât de mult şi-a dorit şi cât de mult ţine la noi", a mai spus Ciprian Deac.

Comentarii Facebook