Vineri 27 Ianuarie

Jean Pascal îl face praf pe Lucian Bute în presă: ”E ca un robot”Pugilistul de orgine canadiană Jean Pascal începe o nouă serie de atacuri în presă la adresa lui Lucian Bute, despre care spune că este un boxer mecanic și că trebuie să învețe lucrurile înainte să le pună în practică.

"Faţă de Bute, eu mă bazez mai mult pe instinct. De fapt, aceasta este marea diferenţă dintre mine şi Bute. El este un boxer mecanic şi trebuie să înveţe să facă lucruri pentru a le pune în practică în timpul meciului. Este ca un robot. Eu sunt capabil să mă adaptez în orice situaţie şi Lucian nu are nicio idee la ce să se aştepte în 18 ianuarie", a spus Pascal pentru The Montreal Journal, citat de Mediafax.

Meciul dintre Bute și Pascal trebuia să aibă loc pe 25 mai 2013, însă acesta a fost amânat pentru 18 ianuarie 2014, după ce românul a fost operat. Cei doi vor boxa în cadrul unei gale ce va avea loc la Montreal.

Lucian Bute a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi apoi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

Comentarii Facebook