Iuliu Mureşan despre meciul CFR Cluj - FC BASEL: "şansele sunt egale. Eu încerc să fiu realist"


Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan a declarat că este conştient că şansele pentru meciul cu FB BASEL sunt egale pentru ambele echipe.

"FC BASEL este o echipă pe care o cunoaştem. Ne-am mai confruntat cu fotbalul elveţian şi am câştigat şi noi un meci acasă, dar am şi pierdut acolo. Acolo am făcut un meci mai slab şi a fost acel episod celebru, care a făcut înconjorul lumii din păcate cu spargerea băncii de rezervă, şi nu una cu bani. Au fost doupă partide echilibrate atunci şi ca rezultat şi ca joc.  

Eu zic că e o tragere la sorţi bună. În primul rând nu aş fi vrut cu Anderlecht, care este, după cum consider eu, cea mai valoroasă echipă din cele cinci cap de serie (n. r. Basel, Anderlecht, Celtic, BATE Borisov, Dinamo Zagreb). Eu zic că putem să ne calificăm şi am foarte mare încredere. Va fi greu, dar este posibil. Şansele sunt egale. Eu încerc să fiu realist.

Este un avantaj că jucăm acasă ultimul meci. Fiind aşa un meci important cred că va veni şi public la stadion şi o să ne susţină", a Iuliu Mureşan. 

Cât despre accidentări, Iuliu Mureşan spune cu regret că pe "Deac nu o să-l avem. S-a accidentat şi nu va juca vreo 2 luni. Astea se întâmplă în fotbal şi de aceea trebuie să ai lot, ca să ai soluţii".

 

Fundaşul lui CFR Cluj Ionuţ Rada: "FC BASEL este un adversar puternic"

Comentarii Facebook