Iuliu Muresan: "Ar fi de rasul lumii sa spunem ca este un obiectiv pentru noi clasarea peste U Cluj. Noi avem trofee"


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca "ar fi de rasul lumii" ca obiectivul CFR Cluj sa fie clasarea peste U Cluj in campionat.

"Ar fi de rasul lumii sa spunem ca este un obiectiv pentru noi clasarea peste U Cluj. Totusi, am castigat sase trofee in trei ani. Ei au castigat o singura cupa in toata istoria lor, noi avem doua eventuri. Lupta cu U Cluj este in meciurile directe si nu am pierdut nici un meci cu ei de cand sunt eu presedinte la CFR", a declarat Iuliu Muresan la sport.ro.

Presedintele CFR Cluj a mai spus ca in meciul cu FC Vaslui echipa a aratat ca isi revine.

"Este o victorie importanta. Am jucat bine si am controlat jocul. Este bine ca echipa isi revine pentru ca nu a fost un an bun pentru noi. Au fost greseli clare facute de arbitri. Nu este nici o legatura de rudenie intre Minteuan si Robert Dumitru sau Sorin Corpodean. Cand jucam bine, suntem acuzati de ceva ce nu este adevarat. Nu este corect", a mai afirmat Iuliu Muresan.

Oficialul CFR Cluj a mai afirmat ca Minteuan nu va fi schimbat din vara, dar in lot vor fi adusi noi jucatori.

"Am fost in Portugalia sa cautam jucatori, nu antrenori. Avem incredere in Minteuan. Este la inceput, dar are calitati de antrenor bun. Am semnat deja cu trei jucatori, cu al patrulea urmeaza semnarea contractului. Sunt jucatori care vor acoperi posturile deficitare. Ne costa acesti jucatori, dar raportul calitate-pret este bun. Nu ne intereseaza Spadacio. Vom mai face inca cinci-sase transferuri la vara", a incheiat Muresan.

 

Vezi si...

Gol Cadu! CFR Cluj - FC Vaslui 1-0 VIDEO

Comentarii Facebook