Italienii se tem de CFR, iar cei de la Basel nu stiu nimic despre campioana Romaniei

Gazzetta dello Sport scrie ca AS Roma trebuie sa fie atenta in meciurile cu Basel si CFR. "CFR ne-a facut sa suferim in 2008 cand ne-au batut cu 2-1 pe Olimpico", scriu italienii.

 

"Sa fim atenti la CFR si Basel! CFR ne-a facut sa suferim in 2008 cand ne-au batut cu 2-1 pe Olimpico!", spun astazi ziaristii italieni comentand rezultatele tragerii la sorti de ieri pentru grupele Ligii Campionilor. CFR Cluj este in grupa E, alaturi de Bayern Munchen, AS Roma si FC Basel.

 

"Basel ne-a creat clipe grele acum un an, am avut doua meciuri proaste cu ei. Bayern este finalista ultimei editii a Ligii Campionilor, iar CFR Cluj e campioana Romaniei. Oricum, sa nu uitam totusi ca avem suficiente arme la dispozitie sa ne punem adversarii in dificultate", a declarat Claudio Ranieri, antrenorul italienilor.

 

Cotidianul Blick crede ca Basel a avut noroc la tragerile la sorti. "Grupa de vis pentru Basel. Asa cum au dorit oficialii clubului, mai ales antrenorul Thorsten Fink, care a jucat in trecut acolo, Bayern e in grupa cu Basel. Echipa elvetiana va avea alte doua nuci tari de trecut: AS Roma si mai putin cunoscuta CFR Cluj", a scris cotidianul Blick.


"Singura necunoscuta este campioana Romaniei, CFR Cluj, echipa din Transilvania fiind pregatita de italianul Andrea Mandorlini", a notat TA.

 

Nemtii sunt cei mai optimisti. Cotidianul Sud Deutsche scris astazi pe prima pagina: "Adversari accesibili pentru Bayern".

Comentarii Facebook