Ionuț Rusu, dir. Sala Polivalentă Cluj, crede că oamenii ar veni la meciuri dacă s-ar vinde alcool

 

Șeful Săli Polivalente Cluj, Ionuț Rusu, crede că, dacă s-ar vinde alcool, oamenii ar veni la competițiile sportive. 

 

Susținem și ne-am dori ca legislația să ne permită să vindem băuturi alcoolice, bere și vin. În orice sală civilizată din Europa se vinde bere și vin. Nu văd de ce nu s-ar putea face acest lucru la Sala Polivalentă din Cluj, mai ales că eu cred că am depășit de mult momentul în care lumea mergea la stadion ca să își dea în cap. Cred că suntem o țară civilizată cu oameni civilizați”, a precizat directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, la întrebarea consilierilor PSD. 

 

În momentul de față legislația nu ne permite să vindem băuturi alcoolice, dar dacă ne va permite vom fi primii care vom face acest lucru”, a mai adăugat Ionuț Rusu.

 

Acesta a mai spus că la meciurile de rugby se vinde bere. ”Eu am spus numai că am dori să lansăm schimbarea legislația pentru a putea vinde bere la meciurile sportive tocmai pentru a încuraja oamenii să vină la evenimente sportive, pentru că acum sportul suferă pentru că nu vine lumea la arene. Acesta poate ar fi o motivație în plus pentru spectatori să vină la un eveniment sportiv”, a mai explicat Rusu, la întrebarea consilierilor PSD de a spune cu cine s-a consultat când a lansat această idee. 

Comentarii Facebook