Ionut Badea: Steaua are un complex de superioritate, dar ii putem bate!


Ionut Badea, antrenorul echipei U Cluj, a declarat ca Steaua se crede superioara multor echipe, dar ca "studentii" pot face o surpriza in meciul de luni, primul din retur.

"Cu siguranta ne asteapta un meci dificil, e important sa gestionam posibilul complex de superioritate al Stelei. Psihologic, depinde acest meci si de Steaua - Liverpool, poate fi un avantaj pentru noi si o victorie a Stelei si o infrangere a lor. Trebuie sa ramanem concentrati la aceasta partida, ramane de vazut cum ne vom prezenta. Nu punem la indoiala calitatea tehnico-tactica individuala a jucatorilor Stelei", a mai afirmat Ionut Badea.

Antrenorul a declarat ca jucatorii sunt profesionisti si nu trebuie sa se lase influentati de atmosfera ostila din Ghencea.

"Claudiu e un profesionist, nu va fi influentat de tribuna adversa. Nu ma tem de jucatorii Stelei, dar au calitate peste medie. Fiecare jucator, oricat de bun este, poate fi contracarat. Fiecare partida e importanta pentru noi. As fi multumit cu o victorie in Ghencea", a mai spus Badea.

Meciul Steaua - U Cluj se va juca luni, 6 decembrie, de la ora 20.30.

Comentarii Facebook