Ionut Badea, antrenorul echipei U Cluj, invitatul special al emisiunii "Ora de sport", de pe TVR Cluj, de la ora 21.00


Ionut Badea, antrenorul echipei U Cluj, este invitatul special al emisiunii "Ora de sport", de pe TVR Cluj, de la ora 21.00. Productia TV poate fi urmarita si pe NCN si Somes TV.

"Invitaţii 'Orei de Sport' vor dezbate perspectivele de viitor ale Universitatii Cluj, impreuna cu noul antrenor al echipei, Ionut Badea, prezent in studio in aceasta seara. Cum se construieste relatia intre jucatori si antrenor, care sunt provocarile pentru antrenor atunci cand are in lot jucatori de mai multe nationalitati, care sunt secretele pentru motivarea unei echipe pentru a-i creste performantele, sunt doar cateva dintre intrebarile la care 'Ora de sport' cauta raspunsurile, in direct astazi de la ora 21.00", precizeaza Dan Olteanu, realizatorul emisiunii.
 
La show -ul TV mai sunt invitati Doru Pop, conferentiar doctor la Facultatea de Teatru si Televiziune a Universitatii "Babes Bolyai" Cluj, si jurnalistul de sport Dan Brie de la Gazeta Sporturilor - editia de Transilvania.

Emisiunea "Ora de Sport", o coproductie Respect Media si TVR Cluj, este realizat de catre Dan Olteanu, si este difuzata pe canalul public TVR Cluj, in Cluj Napoca, si pe canalele NCN si Somes TV.

Comentarii Facebook