Ionel Ganea prezentat oficial la U Cluj: ”Nu am venit pentru bani. Nu știu cine conduce echipa” - VIDEO

 

Noul antrenor al U Cluj, Ionel Ganea, a declarat, la prezentarea oficială, că nu a venit la Universitatea pentru bani.

 

Am acceptat să vin în condițiile care sunt acum. Cunosc situația de aici. Este una, ca să zic așa, neplăcută. Sper ca experiența mea de fost jucător să mă ajute în calitate de antrenor. Sunt la început de drum, fără experiență, dar totul se acumulează în timp.

 

Sunt foarte conștient că presiunea este foarte mare pentru mine și nu mă sperie. Fiecare, când își alege un drum în viață este conștient de greutățile pe care și le asumă. 

 

Nu am venit pentru bani. Am acceptat condițiile clubului, pentru că situația financiară nu este foarte bună, iar, dacă era să pun banul pe primul loc, poate că nu eram azi aici”, a precizat Ionel Ganea.

 

Tehnicianul a spus că va adude jucători, liber de contract, pentru că nu are bani de transferuri. 

 

O să mai aduc niște jucători și vreau să construiesc o echipă, cu care să luptăm pentru evitarea retrogradării. Știți foarte bine că bugetul de transferuri nu este. O să aduc jucători liberi de contract”, a spus Ganea. 

 

El nu a vrut să spună clar cu cine a negociat contractul de preluare a U Cluj. ”Contează mai puțin cu cine am negociat contractul de antrenor. Sincer nu știu cine conduce Universitatea Cluj. Am făcut înțelegerea printr-un reprezentant al clubului, la București. Vreau să stau mai mult. Am semnat până la vară cu drept de prelungire”, a mai spus Ionel Ganea.

Comentarii Facebook