Ionel Ganea o face PRAF pe Anamaria Prodan: E perversă și o escroacă!

 

Antrenorul U Cluj, Ionel Ganea, a răspuns atacului lansat de Anamaria Prodan, care a declarat că Universitatea ar trebui să retrogradeze în Liga a IV -a. 

 

Ionel Ganea a fost acuzat de Anamaria Prodan, noul şef de la Săgeata Năvodari, că nu i-a folosit pe jucătorii impresariați de ea și aflați sub contract cu U Cluj. ”Ştiam că şi Buleică şi alţii sunt impresariaţi de ea, dar le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează asta. Tot ce contează este cum se prezintă la antrenamente şi la meciuri. Pe Dinu l-am folosit, dar înainte de meciul cu Steaua s-a dat că are o problemă de familie, iar cu Chiajna a fost cel mai slab”, a spus Ionel Ganea, conform prosport.ro.

 

Antrenorul U Cluj crede că DNA ar trebui să investigheze instalarea soţiei lui Laurenţiu Reghecampf la Săgeata Năvodari. ”Nu e o doamnă, e escroacă. Escroaca asta are atâta perversitate în cap că atunci când i se termină o scoate din buzunar. Trag un semnal de alarmă către DNA. Cum este ea şi impresar şi preşedinte de club? Cum? Să se sesizeze organele statului! Este un conflict de interese. Păi noi nu ştim cum face ea, am auzit şi noi din spusele jucătorilor. Aduce jucătorul şi îşi opreşte comision din contractul lui. Aşa a făcut peste tot, la Snagov, la Chiajna, la Bistriţa. Şi la Steaua au fost probleme cu ea, acolo unde jucătorii au spus cine nu semna cu Prodan , nu juca. Vedeţi cazul Mihai Costea”, a mai spus Ganea

 

Tehnicianul a povestit și un episod cu o vacanță în Brazilia, pe care Anamaria Prodan a trebuit să o scurteze. ”A plecat pentru Revelion la Sao Paolo, dar a petrecut anul la Poiana Braşov. A spus că nu i-a plăcut şi de-asta s-a întors. Ştiţi care e adevărul? Colobaratori de-ai ei din trecut, brazilieni pe care i-a păcălit cu comisioanele astea, au aflat că sunt acolo şi au căutat-o. S-a speriat şi s-a întors”, a mai spus Ganea.

 

Citește AICI ce a declarat Anamaria Prodan despre U Cluj.

Comentarii Facebook