Ioan Ovidiu Sabău: Dinamo înseamnă acasă! Dacă U Cluj va juca împotriva lui Dinamo va fi greu


Fostul jucător și antrenor al U Cluj crede că echipa va avea probleme mari dacă va juca barajul cu Dinamo București. 

U Cluj a arătat foarte bine în multe momente. Se pare că există o anumită stabilitate financiară, chiar cred că oamenii de acolo vor binele clubului, am constatat echilibrul. Îmi place și staff-ul tehnic, e lăsat să lucreze, Lincar e un tip foarte serios, îmi place cum arată echipa lui, din punctul de vedere al pregătirii, iar formația are stare de spirit, aleargă, e conectată, o relație bună echipă-staff, se vede în diverse reacții. E un moment bun ca „U” să promoveze”, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru GSP.

Dacă va juca împotriva lui Dinamo va fi greu, e presiunea brandului, dar cu Mioveni sau cu Chindia are șansă. Dar eu cred că „U” Cluj va promova de pe locul 2” a mai precizat Sabău.

Acesta a spus la aniversarea clubului Dinamo că ”Dinamo înseamnă acasă. Echipa mea de suflet e U Cluj, acolo m-am format ca junior, dar acest club m-a pregătit pentru marea performanță, să pot să joc la cel mai mare nivel și să obțin ce am obținut”, a mai explicat Sabău.

Pentru a promova direct, U Cluj trebuie să bată în ultimul meci al play-off-ului, iar Hermannstadt Sibiu să piardă cu Steaua. În caz contrar, U Cluj va juca barajul contra lui Dinamo București. 

Comentarii Facebook