Ioan Andone preia azi fraiele CFR Cluj! Vezi la ce ora e primul antrenament oficial


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a a anuntat ca Ioan Andone va fi prezentat oficial la ora 16.00.

"E un nou si mai vechi antrenor. Este antrenorul de care eu sunt cel mai atasat si nu numai eu, ci toti de la club. Am facut primul event cu Andone si este un moment dificil pentru echipa acum, desi suntem pe locul 1 cu 5 puncte avans. Nu mi-a placut cum a jucat echipa in ultimele partide si ne-am gandit sa facem o schimbare. Ne-am gandit la un antrenor titrat, cu experienta, si care cunoaste echipa, care cunoaste campionatul, celelalte echipe din campionat si care si stie sa obtina trofee. Nu putea fi decat Ando. L-am sunat ieri (n.red. duminica) pe la ora 12.00, la pranz, ne-am inteles. Seara mi-a confirmat ca vine si acuma este pe drum, vine cu masina din Bucuresti.

Din prima discutie am simtit ca este interesat. Ramaneau mici amanunte. Sigur ca a cerut un timp de gandire pana seara. Trebuia sa se consulte cu familia si sa isi rezolve niste probleme acasa. Le-a rezolvat si seara la 20.00 ne-a confirmat ca vine. L-am anuntat pe Costa ca asta este situatia.

La 16.00 va fi o conferinta de presa, iar la 17.00 va fi primul antrenament deschis publicului si presei. Sper sa fie o schimbare de succes, cu care sa ne atingem obiectivul. Putem si locul din clasament ne da speranta", a afirmat Iuliu Muresan.

Jorge Costa a platit cu postul infrangerea rusinoasa in fata Rapidului, sambata seara, pe teren propriu. Scorul a fost 5-0, dar putea sa fie si 7-0, Rapidul a avut un gol refuzat de central si un penalty neacordat.

 

CFR Cluj - RAPID 0-5 REZUMAT VIDEO - Clujenii, umiliti! Rapidul privat de un gol si un penalty UMILINTA

Comentarii Facebook