Încă un jucător pleacă de la „U” la Concordia Chiajna. Pîrvulescu va încerca promovarea în Liga 1, dar nu alături de clubul ardelean


FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu formația Concordia Chiajna privind transferul jucătorului Nicolae Pîrvulescu. Tot în această iarnă, de la „U” Cluj la Concordia Chiajna a trecut și fundașul Carol Taub, care în prima parte a sezonului a prins 3 meciuri pentru ardeleni. 

Nicolae Pîrvulescu a ajuns la ”U” în ianuarie 2019, debutând într-un meci câștigat de echipa noastră cu 1-0 împotriva celor de la Politehnica Timișoara. În cei trei ani petrecuți pe Cluj Arena, „Nicki” a strâns 71 de prezențe în partidele oficiale, marcând nouă goluri. În acest sezon, extrema a avut o apariție în Cupa României și 11 în meciurile din campionat, reușind un assist în meciul cu FC Brașov (1-0)”, se arată în comunicatul publicat pe fcucluj.ro.

Concordia Chiajna a ajuns la a noua achiziție în această iarnă, în timp ce „U” Cluj are doar șapte. Susținătorii „studenților” se arată îngrijorați de situația transferurilor înainte de promovare în Liga 1. 

Numai să nu plângem după el și după Blejdea”, a scris un suporter al Universității la anunțul publicat de FC Universitatea Cluj  pe pagina de Facebook.

Nu mi se pare o idee grozavă, dar merg pe mâna lui Lincar”, a comentat un alt bărbat.

Reamintim că în această iarnă, ”U” Cluj s-a despărțit de Carol Taub (Concordia Chiajna), Albert Voinea (CS Mioveni), Daniel Novac (Foresta Suceava), Iaser Țurcan (Petrocub/Moldova), Andrei Blejdea (FC Hermannstadt), Alexandru Gîț (Unirea Dej), Charles Acolatse, George Micle (reîntors la Campionii FC Argeș), Victor Dican (FC Botoșani) și Robert Răducanu. În timp ce Tudor Telcean, revenit de la Campionii FC Argeș, a fost împrumutat la CS Comunal Șelimbăr.

Sursa foto: liga2prosport.ro

Comentarii Facebook