În martie se stabilește soarta lui Pițurcă: Dacă nu va fi susținut de toți pleacă



Odată cu alegerile din 5 martie, pentru stabilirea noului președinte FRF, se va decide și soarta lui Pițurcă pe banca tehnică a echipei naționale.

În ședința Comitetului Executiv al FRF de sâmbătă, șeful LPF, Gino Iorgulescu, care este și vicepreședinte al LPF, s-a interesat de situația lui Pițurcă din punct de vedere al contractului.

Discuția, care s-a purtat între Iorgulescu și Anghel Iordănescu, a fost înteruptă de Mircea Sandu.

A intervenit în acel moment și i-a spus lui Gino că el este omul mandatat să negocieze contractul lui Pițurcă și, astfel, orice întrebare legată de selecționer trebuie să-i fie adresată”, s-a confesat o sursă din FRF pentru prosport.ro.

După ce Iordănescu a declarat că nu există probleme de comunicare între el și Pițurcă, tot Sandu a fost cel care a propus ca antrenorul să fie chemat în urmatoarea ședință a Comitetului Executiv pentru a se decide viitorul acestuia.

Potrivit acelorași surse, următorul Comitet Executiv se va întruni pe data de 5 martie, exact în ziua în care vor fi și alegeri la FRF.

El nu ține cu dinții de postul de selecționer. Dacă va rămâne, vrea să știe dacă este susținut de toată lumea. Dacă noua conducere FRF va dori să vină cu un nou antrenor, atunci să respecte clauzele din contract și el va pleca imediat!

Comentarii Facebook