Iftimoaie comentează incindentul dintre Cadu și Milanov. Vezi care este părerea luptătorului


Ionuț Iftimoaie a analizat incidentul petrecut între Ricardo Cadu și Zhivko Milanov în timpul meciului Vaslui-CFR, din persperctiva unui luptător de K1.

CE A GREŞIT CADU

1. La maturitatea pe care o posedă, ar fi putut să se oprească din mişcare sau măcar să reducă din forţă. Nu ştiu dacă fotbaliştii au auto-control. La un meci am lovit un adversar cu dreapta, aveam şi pumnul celălalt încărcat, dar l-am văzut la podea şi m-am oprit.

2. Cadu putea să-l lovească în barbă şi atunci ar fi fost mai grav. Nu cred că i-ar fi fost fatală lovitura lui Milanov, dar pierdea şi mai mulţi dinţi. N-a avut reflex deloc portughezul.

3. Cadu are sânge latin şi intră poate prea determinat pe teren.

CE A GREŞIT MILANOV

1. A pus capul foarte jos şi a dat dovadă de inconştienţă pentru că nu era o fază decisivă, ci se petrecea pe la mijlocul terenului! N-a fost lovitură înaltă de picior, nici măcar medie, ci o lovitură joasă.

2. În toate disciplinele în care există contact, sportivul trebuie să respecte principiul "Protejează-te pe tine, pentru că nimeni nu te va proteja!". Milanov a uitat de asta.

3. Nu era nicio miză în acea acţiune.

Eu nu mi-am pierdut niciun dinte în meciuri. De la gesturi precum cel al lui Cadu ies şi răfuielile din tribune”, a comentat fostul luptător de K1, Ionuț Iftimoaie, potrivit ProTV.

Comentarii Facebook