I-a distrus fotbalistului imaginea și cariera după ce l-a acuzat de agresiune și tentativă de viol. Acum formează iar un cuplu și vor să se căsătorească


În ianuarie 2022, Mason Greenwood (21 de ani), fotbalist la Manchester United, a fost arestat, fiind acuzat de agresiune și tentativă de viol de cea care îi era iubită atunci. Luna trecută, Greenwood a scăpat însă de acuzațiile de viol și violență domestică din partea lui Harriet Robson (23 de ani). Mai mult de atât, cei doi acum formează un cuplu și vor să se căsătorească.

Procurorii britanici au renunțat la anchetă după ce tânăra și-ar fi retras plângerea. Mai mult decât atât, Robson s-a împăcat cu fotbalistul lui Manchester United, care rămâne în continuare suspendat de clubul său, cu șanse minime de reprimire în lot. 50 de milioane de euro valora Greenwood în 2020, potrivit Transfermarkt, iar acum nici măcar nu mai are cotă de piață.

noni.jpeg

Hariett Robson s-a împăcat cu Mason Greenwood

Deși a publicat pe internet mai multe dovezi că Greenwood a lăsat-o cu buza spartă și cu mai multe vânătăi, Robson a decis să îi acorde a doua șansă fostului internațional englez, la aproximativ un an de la scandalul imens care i-a distrus cariera. Acum, conform presei britanice, atacantul este hotărât să o ia de soție și le-a comunicat deja celor din familie acest lucru. În plus, Robson este însărcinată și așteaptă un copil cu Greenwood.

Greenwood a fost arestat în luna ianuarie a anului trecut, după difuzarea pe reţelele sociale a unor fotografii şi videoclipuri în care tânăra de 23 de ani apărea cu faţa însângerată şi cu vânătăi pe corp. Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional.

erjrfu.png

Comentarii Facebook