Viorel Hizo preia conducerea la "U" Cluj

Viorel Hizo vine la "U" Cluj Venirea lui Viorel Hizo la Cluj va fi anuntata oficial vineri, anunta reprezentantii clubului. "Dulaul" ar putea ocupa fie functia de director tehnic, fie pe cea de manager general.

 

Hizo ii pune in pericol functia antrenorului actual, Cristi Dulca, deoarece va avea toate atributiiile uui antrenor principal. Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii Cluj, Razvan Dumitru, a declarat pentru Monitorul de Cluj ca "Vom face un anunt public vineri. Nu putem spune ce va face Dulca la "U". Am optat pentru venirea domnului Hizo deoarece este un om perfect care ne-ar ajuta sa ne indeplinim obiectivele".

 

In legatura cu soarta lui Dulca, oficialul de la Universitatea Cluj nu a facut nici un comentariu. Actualul antrnor al lui "U" ar putea ramane in fucntie, deoarece in cazul in care ar fi pus pe "liber" clubul ar trebui sa ii plateasca osuma de 100.000 de euro.

 

Venirea lui Hizo la Cluj la fi anuntata oficial abia vineri, intr-o conferinta de presa, cand vor fi facute precizari si in legatura cu antrenorul echipei universitare.

 

La randul lui Cristi Dulca a decalarat ca Viorel Hizo, cu care mai lucrat in cariera lui de jucator, este un profesionist, care a avut "rezultate si ar ajuta Universitatea Cluj. Nu as refuza o colaborare, dar mai multe nu stiu ce sa spun acum. Nu am fost anuntat de nimeni nimic. Eu sint antrenorul principal al Universitatii Cluj".

Comentarii Facebook