Hizo : Asteptam altceva de la echipa. Si ca joc si ca rezultate

Managerul general al sepcilor rosii spune ca a dorit sa demisioneze inca de acum doua saptamani, dupa partida cu FC Bihor, dar demisia nu i-a fost acceptata.

 

Intr-o declaratie data Gazetei Sporturilor dupa anuntarea demisiei, tehnicianul de 63 de ani a explicat ca exista o logica a demisiei sale .

"Motivele? Aşteptam altceva de la echipă. Şi ca joc, şi ca rezultate. Nu mai puteam să continuu. Vă asigur că demisia are explicaţii logice. Mai multe veţi afla în conferinţa de presă de miercuri", a spus Hizo

 

El a mai precizat ca a intentionat sa demisioneze inca dupa partida cu FC Bihor: "Mi-am prezentat demisia şi finish! Nu s-a întîmplat nimic, aşa am considerat eu că este bine să se întîmple. Am ales acest moment acum, dar voiam să procedez astfel încă de acum două săptămîni, cînd am fost oprit"

 

Atmosfera la U este tensionata in urma rezultatelor slabe obtinute de la inceputul returului, in trei meciuri clujenii obtinand doar patru puncte, in ciuda investitiilor mari facute de patronul Florian Walter si de ambitiile declarate de promovare in Liga 1 la finalul sezonului. U Cluj ocupa locul 5 in seria a doua a Ligii 2.

Desi in ultimul meci Universitatea a invins pe Fortuna Covaci Hizo nu a participat ca de obicei la declaratiile de dupa meci, lucru care a indicat starea de tensiune in care isi desfasura activitatea. 

 

Viorel Hizo a venit ca manager general la U Cluj in urma cu 3 luni, cand a plecat tot prin demisie de la Rapid.

 

Comentarii Facebook