Hagi, la anuntul oficial ca antrenor Galatasaray: Am ales Galata pentru ca are un potential enorm, in ciuda dificultatilor de acum VIDEO

 

Gheorghe Hagi, noul antrenor al Galatasaray, este extrem de optimist in privinta sanselor pe care le echipa la care tocmai a fost instalat ca antrenor. Hagi spera ca anul viitor Galata sa joace in cupele europene, desi acum pozitia in campionatul turc  nu este una foarte buna, echipa fiind abia pe locul 9.

 

"Am ales Galatasaray pentru acelasi motiv pentru care am ales-o si ca jucator in 1996 si ca antrenor mai apoi. E un club mare, poate ca cel mai mare din Turcia si e un club european. E o mare provocare pentru mine si o onoare sa antrenez Galatasaray. Stiu ca e un moment delicat, dar o sa incerc sa dau tot ce e mai bun in mine si sa fac lucrurile sa creasca. Clubul Galata are un potential enorm si sper sa fac mai bine decat am facut prima oara. Minimum cat prima data in primul an , iar apoi sa joc in cupele europene. Asa ca sper ca la anul sa fiu tot aici in fata Dvs si sa joc in cupele europene", a declarat Gheorghe Hagi in momentul in care a fost anuntat oficial ca antrenor al Galata.

 

Comentarii Facebook