Hagi a certat presa că nu îl promovează pe Ianis Hagi la Fiorentina

 

Ianis Hagi a înscris, miercuri, un gol, al doilea în ultimele 4 zile, în victoria pe care echipa Primavera a clubului Fiorentina a obţinut-o în faţa formaţiei Perugia, cu scorul de 4-0 (1-0).

 

Ianis Hagi este de patru ani capitanul echipei nationale de juniori (generatia 98), în sezonul trecut a evoluat în 31 de meciuri pentru FC Viitorul (echipa cu cel mai bun atac din Liga I) fiind si capitanul echipei, a fost declarat cel mai bun tanar jucator din Liga I pe baza voturilor antrenorilor si capitanilor de echipa din Liga I si a fost transferat într-unul din cele mai puternice campionate ale Europei la o echipa din primele cinci din Serie A.

 

Toate aceste performante nu au fost suficiente pentru ca Ianis sa primeasca vreo promovare la un lot national superior ca varsta, nici macar sa fie chemat la vreun antrenament.

 

Rog mass-media si ziarele de sport sa scoata din arhive si sa ne spuna daca a mai existat vreun jucator U21 talentat si valoros cu astfel de performante, care sa nu fi obtinut nici macar o promovare.

 

Prin doar cateva argumente sper ca am demonstrat ca eu sunt cel atacat constant prin diferite forme. Eu m-am nascut sa castig si sa fac diferenta, nu sa atac.

 

Cu acelasi respect, Gheorghe Hagi (manager tehnic FC Viitorul si Academia Hagi)”, a reclamat Gică Hagi, într-un comunicat al clubului Viitorul.

Comentarii Facebook