Grozav, despre golul magic inscris cu Elvetia: Nu sunt bun la jocul cu capul. S-a nimerit sa fiu acolo


Gicu Grozav, jucatorul U Cluj, care a reusit sa inscrie un gol in meciul Romania - Elvetia, a marturisit ca lovitura de cap nu este cea mai buna arma a lui.

"Am mai dat cateva (n.red. goluri cu capul) in Liga a II-a, cand jucam la Alba Iulia. Dar nu am un joc de cap bun. S-a nimerit sa fiu acolo la faza aceea si ii multumesc lui Torje pentru centrarea de calitate. Oricum asta e meseria lui, sa dea centrari bune pentru atacanti", a spus Grozav intr-un interviu gsp.ro.

Jucatorul a explicat cum s-a ales cu tricoul cu numarul 13, care insa i-a purtat noroc. "La Mogosoaia, nea Cornel a venit la noi in camera, mai ramasesera trei numere libere, 13, 19 si 20. Florescu l-a ales pe 19, Maxim pe 20, iar mie mi-a ramas 13. Tot cu numarul 13 am debutat si la lotul de juniori, cand aveam 16 ani. Dar n-am dat gol. De fapt, n-am debutat cu gol nici la juniori, nici la tineret, nici in Liga a II-a, nici in Liga I, nicaieri. Am facut-o, in schimb, la nationala mare, unde e cel mai important", a mai afirmat Gicu Grozav.

El a mai spus ca doreste sa pastreze numarul 13, pentru ca ii poarta noroc.

 

Gicu Grozav a inscris un gol superb in meciul cu Elvetia VIDEO

Comentarii Facebook