Duminica 28 Aprilie

Gigi Becali, interesat de Dan Nistor. Conducerea „U” Cluj a reacționat imediat: „Nu se pune problema”


Dan Nistor a contribuit la 17 goluri în 19 meciuri jucate în tricoul celor de la „U” Cluj și a atras atenția mai multor oameni de fotbal din SuperLiga României, printre care și Gigi Becali.

Recent, Gigi Becali a afirmat că vrea să întărească echipa pe alte posturi, iar unul dintre ele ar fi cel de mijlocaș central. Mai mult, finanțatorul lui FCSB a afirmat că preferă un mijlocaș de genul lui Darius Olaru, care să joace la fel ca Dan Nistor.

„Pe lângă un atacant, mai vreau un 'optar'. Eu nu spun că Ovidiu Popescu și Djokovic nu sunt jucători buni, dar mai vreau un Olaru, însă e greu să găsești... Probabil va fi din străinătate, acum nu știu exact cine. Din România nici nu ai pe cine să iei. Vreau un fel de Cicâldău. Bine, pe Cicâldău e greu să-l iei. Dar ca idee... Sau uite, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr și să alerge mai mult", a spus Becali, conform GSP.ro.

Replica celor de la ”U” Cluj nu a întârziat să apară, iar președintele clubului, Radu Constantea, a afirmat că nu are rost să se ia în calcul o posibilă plecare a lui Dan Nistor.

„Nu a discutat nimeni cu noi de la FCSB, oricum nu se pune problema, abia și-a prelungit contractul până în 2025. Nu cred că vor pleca jucători în iarnă, vrem să ne menținem în obiectiv, locurile 7-9.

Despre eventuale transferuri la iarnă, sigur că Gabi Giurgiu și Neluțu Sabău au o listă de jucători și dacă consideră necesar vor discuta cu conducerea", a spus Radu Constantea, pentru iamsport.

Comentarii Facebook