Froch îl face KO pe Bute: Îl desfigurez din nou !

 

După meciul câştigat la puncte de Lucian Bute, cu rusul Denis Grachev, Carl Froch îi transmite un mesaj dur românului, pe care, în luna martie, l-a deposedat de titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

"Haideţi să fim serioşi, n-a fost cel mai bun meci făcut de Lucian Bute. N-a fost o luptă bună oricât de multă imaginaţie am avea. Bute nu a impresionat, dar a fost vorba despre meciul de revenire după înfrângerea devastatoare pe care i-am administrat-o, la ce se aşteptau oamenii? El trebuia să îşi găsească iarăşi picioarele, să îşi recapete încrederea. Sunt sigur că a reuşit iar din punct de vedere mental avea nevoie de acest meci", i-a transmis Froch lui Bute, potrivit Realitatea.net.

Froch aşteaptă cu nerăbdare meciul de revanşă din luna martie din 2013.

"A obţinut victoria şi şi-a revenit, astfel că sper şi eu ca revanşa să aibă loc. Este şansa lui de a încerca să îşi recâstige titlul mondial IBF iar acum va avea şi avantajul de a lupta acasă. Noi sperăm ca Bute să accepte această revanşă pentru că vreau să îl desfigurez din nou", a adăugat Froch.

După mai multe meciuri câştigate, Carl Froch nu se simte deloc ameninţat de un nou meci cu pugilistul român.

"În Nottingham, am avut în spate publicul, totul a mers în favoarea mea. Dar am avut şi eu presiune, veneam după înfrangerea cu Ward, aveam ceva de demonstrat. Acum cred că partida de la Montreal mă va ajuta. M-am batut peste tot, am fost în Danemarca, Finlanda, Connecticut şi, de două ori, în Atlantic City. Aşa că nu mă sperie perspectiva de a merge la Montreal, mai ales că vorbim de un adversar pe care l-am mai bătut", a spus Carl Froch.

Comentarii Facebook