FRF vrea să conteste decizia TAS în privința punctelor redate echipei CFR Cluj. Așteaptă să vadă motivarea


CFR a reușit să termine acest sezon al Ligii I pe locul alk treilea în clasament, după ce TAS a decis să le dea înapoi clujenilor cele 24 de puncte cu care au fost penalizați de Federația Română de Fotbal.

Totuși, FRF ar putea ataca această decizie, după cum a spus chiar și Răzvan Burlanu, însă înainte de a acționa aceștia alteaptă motivarea în acest caz.

"Aşteptăm motivarea în cazul CFR, ca să vedem dacă mergem mai departe la Tribunalul Federal să atacăm decizia. TAS vine şi spune că federaţia nu poate aplica nicio sancţiune sportivă unei echipe aflate în insolvenţă. Regulamentele sunt făcute pentru a proteja toţi actorii - antrenori, jucători şi aşa mai departe.

Se poate crea un precedent, astfel încât CFR poate merge mai departe şi să spună că UEFA ar trebui să le dea dreptul să participe în competiţiile europene. De aceea, aşteptăm această motivare şi, în acelaşi timp, în funcţie de aceasta, decidem dacă mergem mai departe sau nu. Dacă vedem că legislaţia naţională este greşită, vom încerca să o schimbăm", a explicat Burleanu, la Digi Sport, într-o ediţie specială a emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Comentarii Facebook