Fostul căpitan al Universității Cluj, surprins de hotărârea antrenorului de a fi exclus din lot: „Posibil să fi avut legătură cu acel episod”


Romario Pires, fostul căpitan al Universității Cluj, a fost primul jucător care și-a anunțat plecarea după ultimul meci al anului, cu Sepsi, pierdut de „studenți” cu 1-2. Brazilianul recunoaște că a fost uimit de decizia antrenorului și presupune că aceasta ar putea fi legată și de episodul amenzii date, după ce a petrecut într-un club din oraș înaintea meciului cu Petrolul.

Romario Pires a fost de 15 ori căpitanul Universității Cluj în actualul sezon și a fost jucător important în sezonul promovării echipei.

Da, am reziliat contractul. M-a surprins puțin. Nu mă așteptam la asta, dar așa e în fotbal. Este prima dată în carieră când mi se întâmplă asta. La sfârșitul meciului antrenorul mi-a spus că nu se mai bazează pe mine și să-mi caut echipă. Nu mi-a reproșat nimic, mi-a spus că are nevoie de o schimbare. Nu am avut niciun motiv special. Nu am avut niciun conflict. Chiar după meci l-am sunat și i-am mulțumit pentru tot. Dacă așa a decis nu am ce să zic. Am făcut tot ce am putut pentru această echipă. Le urez baftă în continuare și domnul antrenor să scape echipa de la retrogradare. „U” Cluj este echipă mare și am fost bucuros să joc acolo. Rămân cu amintirile frumoase”, a spus Romario Pires, pentru prosport.ro.

Brazilianul are însă o bănuială, referitor la decizia lui Eugen Neagoe. În 7 decembrie el și alți colegi au fost amendați după ce au apărut în presă mai multe fotografii cu aceștia petrecând într-un bar, înainte cu câteva zile de un meci. Romario Pires a rămas atunci și fără banderolă de căpitan. 

Posibil să fi avut legătură cu acel episod, dar eu am încercat să-mi fac treaba cât mai bine”, a spus brazilianul care susține că nu a cerut clubului să-i achite vreun salariu din cele ce trebuia să le primească dacă și-ar fi dus la final contractul. 

M-am înțeles cu clubul. Le-am cerut doar banii la zi pentru munca mea. Nu am cerut niciun ban în plus pentru reziliere. Probleme cu banii nu au fost. Au mai rămas de plătit doar niște prime de anul trecut, primele de promovare, dar am înțeles că se vor plăti”, a declarat mijlocașul central de 33 de ani, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook