Fostul antrenor al Simonei Halep iese la atac: ”Nici nu visa să aibă asemenea rezultate”


Fostul antrenor al Simonei Halep, Wim Fissette, a vorbit despre despărțirea de jucătoarea româncă, care a anunțat deja că își dorește să colaboreze cu un antrenor român.

"Am avut un sezon foarte bun, de nivel înalt. Situaţia a fost dificilă pentru ea, mai ales în privinţa comunicării. Nu e uşor să lucrezi cu un antrenor străin. De exemplu, nu puteam să stau tot timpul în Bucureşti. Am avut un an bun şi nu era nici o problemă să continuăm colaborarea în aceleaşi condiţii, dar am avut sentimentul că se doreşte o echipă formată numai din români.

Mă aşteptam de ceva timp să se întîmple asta. Situaţia era dificilă pentru ea. Am avut o relaţie bună cu familia ei, dar Simona a fost influenţată de anturaj în această decizie. Înaintea de a lucra cu mine, nici nu visa să ajungă la asemenea rezultate. Dar asta s-a uitat repede. Simona s-a schimbat enorm în acest an, mai ales ca om. Era o persoană timidă, iar la finalul anului a devenit un star. Nu e uşor să faci faţă cu aşa ceva şi să iei mereu deciziile corecte", a spus Wim Fissette, conform Sport.be, citat de gsp.ro.

Acesta consideră că și-ar fi putut continua colaborarea, fiind convins că ar fi ajutat-o pe sportivă să câștige primul ei Grand Slam.

"E păcat că s-a terminat. Ştiu că astfel de proiecte nu durează mult, dar sînt mîndru de munca mea. Aş mai fi vrut să colaborăm un an. Cred că puteam face o jucătoare mai bună din ea, să facă pasul acela important şi să cîştige un titlu de Mare Şlem. Să îmi termin treaba cum trebuie", a mai spus Fissette.

Comentarii Facebook