Florian Walter vrea titlul sau Cupa Romaniei cu U Cluj

Patronul Universitatii nu regreta plecarea de la Dinamo si spune ca cel mai bun rezultat din 2010 este egalul cu CFR Cluj

 

Intr-un interviu acordat postului public de televiziune seful clubului clujean spune ca decizia de a prelua U Cluj o considera in continuare una "inteligenta" si nu are nici un fel de nostalgii fata de clubul Dinamo.

 

"Am preluat clubul la 90 de ani si sper sa-l duc pana la 100 de ani, cu o Cupa a Romaniei, poate un campionat al Romaniei" a spus Walter, referindu-se la perioada urmatorilor cativa ani.

 

Desi pozitia din clasament nu i-ar indreptati la asemenea aspiratii, pe termen scurt obiectivul clujenilor este sa se lupte pentru un loc in cupele europene:

"In Liga 1 participi ca sa ajungi pe un loc cat mai bun. Daca nu te gandesti sa ajungi in Europa, sa joci in Europa, parerea mea e ca nu trebuie sa intri in acest business" considera patronul lui U Cluj.

 

Referindu-se la anul 2010, el a spus ca cel mai bun rezultat nu il considera victoria din meciul cu Dinamo, ci egalul cu CFR Cluj, deoarece gruparea din Gruia este detinatoarea titlului si a jucat in Liga Campionilor.

 

 

 

Comentarii Facebook