Florian Walter, de partea lui Dinamo: Cum sa primesti pe stadion doar cu buletinul? E exagerare!

Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a declarat ca decizia oficialilor de la CFR de a interzice accesul suporterilor dinamovisti este exagerata.

 

"E exagerata! Cum sa primesti pe stadion doar cu buletinul? Libertatea e libertate. Eu n-as face in viata mea asa ceva", a spus finantatorul lui U la Recursul etapei de la Gsp Tv. El a recunoscut ca rivalitatea dintre suporterii lui U si cei ai CFR-ului este foarte mare. "Rivalitatea e foarte adanca, mare de tot. Iar cei ai lui U sunt infratiti cu cei ai lui Dinamo", a mai spus Walter.

 

Sute de suporteri ai lui Dinamo nu au fost lasati sa intre pe stadion la meciul CFR Cluj-Dinamo, de teama fanilor de la U Cluj. "Motivul a fost ca pot intra alaturi de suporterii lui Dinamo si cei ai Universitatii Cluj", a spus Nicolae Badea, presedintele lui Dinamo.

 

Presedintele clubului CFR, Iuliu Muresan, spune ca decizia de a interzicere a accesului in galeria dinamovista a suporterilor care nu erau din Bucuresti a fost luata din motive de securitate. Muresan sustine ca acestia ar fi putut intra in alte zone ale stadionului.

Comentarii Facebook