Felgueiras poate fi transferul iernii din Gruia. Află la ce sumă este cotat


Jucătorul cumpărat în vară cu 300.000 de euro este acuma cotat la 3 milioane de euro şi ar putea reprezenta transferul iernii de la CFR Cluj.

Mario Fulguieras a fost cumpărat în această vară de la Braga cu 300.000 de euro iar după ce a intrat în topul portarilor din Champions League în acest an, se pare că a intrat în vizorul italienilor de la Napoli, susţine presa italiană, potrvit Pro TV. Conform presei italiene, antrenorul napoletanilor, Walter Mazzari, vrea portar fiind nemulţumit de De Sanctis (35 ani) sau rezerva Colombo (37).

Jucatorul dorit în vară şi de Vaslui a explodat în Romania în ultimii ani, sezonul trecut bifând pentru FC Brasov 34 de jocuri în Liga I. Până la acel moment, Felgueiras nu bifase mai mult de 26 de jocuri într-un sezon, asta în Portugalia la Portimonense dar în Liga a II-a.

Cumpărat în vara aceasta de la Brada pentru suma de 300.000 de euro, Felguieras poate fi o reţetă la fel de bună ca şi Renan da Silva, vândut în iarna trecută la Sampdoria pentru 3,4 milioane de euro.

Comentarii Facebook