Fanii U Cluj au ajuns să creadă că Walter e bun pentru echipă. Citeşte postul de pe Facebook

 

Un suporter U Cluj a scris pe Facebook un mesaj care a atras zeci de comentarii din partea celor care susţin echipa. 

 

"Nu sunt fan Walter, dar e singurul de dupa anii 90 care o venit cu bani de acasa si o investit in club ! Ceilalti care s-au invartit pe langa club au devalizat si si-au umplut buzunarele, au vandut pana si masina de tuns iarba sau masina de serviciu, si ne-a lasat tot in anonimat ! De bine de rau Walter a tinut echipa in A, a avut omul ceva promisiuni portocalii, dar a fost mintit, la fel cum suntem si noi suporterii de ani de zile, si credem ca daca dispare Walter ar fi o solutie! 

 

Am stat si m-am gandit, cine e dispus din Cluj sa bage un leu la echipa asta, pana acuma nu s-a aratat nici unul sa ajute acest club, a trebuit sa vina "miticul" sa ne tina in prima Liga! El a platit si taxa de 30 de mii euro la Laussane si avocatii! Nu am platit-o nici eu, nici ASR, nici Boc, nici unul! Is convins ca Walter nu va vinde echipa si va ramane in continuare cu 98 % din actiuni! Ramane sa vedem ce ne rezerva viitorul ! NUMAI U", a scris Ilies Alexandru.

 

Circa 200 de comentarii s-au adunat la acest post. Unii dintre fani i-au dat dreptate lui Alexandru Ilieş, dar alţii l-au contrazis scriind că Florian Walter a făcut totul pentru a-şi putea recupera o parte din banii investiţi, care în caz de retrogradare ar fi fost pierduţi.

 

"Noi il uram pt ca ne-a lasat la greu nu pt ca a investit ! Eu unul ii pot ierta pacatele daca vine inapoi! Sandele, acuma cu decizia TAS exista o emulatie, toata lumea e fericita, e momentul sa vina firmele clujene langa echipa ! Trebuie facut loby !", a scris Dan Mihai Racovitan.

 

"Nu Walter a salvat clubul!!! O să fie mai rău după ce-şi ia banii!!! Ne bagă înb faliment şi pleacă... Aşa îşi spală toate mizeriile făcute şi scapă de anchete! Îi e frică să vândă clubul sirianului care insistă de un an de zile să cumpere U.. Îi e frică că ies toate mizeriile la iveală şi împarte o Cola cu Gigi apoi!!!", a scris Yosef Krishan.

Comentarii Facebook